Everyday and everynight it shows! (8)

Wohoo, var på rockafett i kärra idag, var lite opepp innan men shit va kul det var att få spela där igen ^_^



Fetaste scenljudet, nice personal, bra röj (lite stel publik dock :P) så får vi la se om vi går till final, vi orkade inte stanna kvar och vänta på resultaten. x) Det var ca: 3 timmars väntetid från det att vi spelade till det att vi skulle få reda på om vi gått vidare (fett ovärt ;P) så vi drog. :P

Annars leker livet, har börjat dricka grönt thé, sitter i detta ögonblick och smuttar på lite "lipton clear green" med mintsmak. ^^ Inte dumt. :>
Nu blir det nog lite gaming faktiskt, det är det ända jag orkar när jag öst på scen och gått ner i varv igen. :P
Satt i bilen på vägen hem igen, fortfarande taggad som ett as och bara ville headbanga loss eller hoppa runt. :D
Men tack gubbar och tack ni som var där och lyssnade! ^^

ps. om du hittils missat våra spelningar är det ännu inte för sent! jag kan lägga upp info inför kommande spelningar när jag vet nått. :) kika in på myspace.com/missingseasons om du är nyfiken btw :>

Puss på dig! :D <3

Direktöversättning is the shit!

Haha, jag kan inte låta bli att asgarva när jag läser den här texten! xD
Den kommer ifrån en datorhemsida där det stog en fransk text om BluRay-skrivare ifrån företaget Onkyo som vi direktöversatte ifrån google.. Enjoy! ^_^


"En Blue-ray-däcket till sås Onkyo
I absoluta diskretion i ämnet, Onkyo är ännu inte lanserats i Europa sin Blu-ray: DV-BD606.

Från vad vi kunde se, DV-BD606 att Onkyo är inte ett monument design.
Under hans retro utseende, och dess fasad PATAUDI, läsaren ombordstigning (vi har inte fått bekräftelse, Onkyo abbonenter är frånvarande i denna fråga) processor teranex. En Cador video bearbetning, som är ansvarig för videosignalen bortskämd SD / HD, den rena, minska buller, men kommer också Deinterlacing, optimering av färg, kontrast och upscaling 1080p HD. HDMI 1.3a produktion kommer naturligtvis att vara tillgänglig att visa HD och överföring av ljud Dolby TrueHD och DTS-HD direkt. Läsaren kommer också att kunna avkoda dessa flöden internt och att underkasta sig en vanlig förstärkare med 5.1 analoga utgångar.


Utrustning senare, inget extra. Onkyo har försäkrat kompatibilitet MP3, JPEG och DivX, vilket inte är så vanligt. En kortplats för SD-minneskort är också planerade framför kameran. Slutligen, Onkyo också några små video inställningar gör att du kan justera den svarta nivå vid källan, vilket alltid är bra.

Slutligen, DV-BD606 kommer att vara förenliga BonusView, men inte BD-Live. En mindre ont när man tittar på nuggets som vi erbjuder publicister BD-Live för tillfället ...

Priset har fastställts till 799 euro och tillgänglighet i slutet av oktober. Med två alternativ färg (svart eller silver). Vad får en stor summa i alla fall. Observera att spelaren har redan inletts i Tyskland och visas i olika butiker Teutons mindre än 600 euro.


För:
- Kvaliteten på behandling om processorn är visat
- Förvaltning av HD audio stream
- Computer Interface
- Kompatibilitet BonusView

Emot:
- Priset
- BD-profil 1.1 endast "

Visst känns det som att alla ens frågor kring BluRay-srivare ifrån Onkyo är besvarade? Ah, the power of direktöversättare. xD
Hoppas den skänkte dig ett gott skratt. ;P
God natt på er <3

Whaaat..?

Jag har just kommit fram till att mitt öga knarrade! o.O
Seriously! Jätteläskigt, när jag skulle titta upp på skärmen efter att  jag studerat mitt lilla ärr jag fått på knogen sen gympan för några veckor sedan så lät det helt mongo ifrån ögat! Typ *trrrrrrr* fast ganska tyst. :o
Helt klart skumt.. Men ja.. det var bara en sidogrej sådär i förbifarten.

Idag har faktiskt varit en lite mera händelserik dag (haha, råkade skriva hädelserik först, tyckte jag var lite kul xP) än gårdagen. Jag har hunnit med att rensa upp massa bös ifrån min förra dator eftersom vi ska sälja den, suttit och pillat med designen på bloggen (och läst världens underbaraste blogginlägg ^_^<3), pratat i telefon (Jag har comviq kompis, lalallaaa :D), suttit på msn, smsat, laddat ner ett demo till ps3 och lite annat, ändå är klockan bara 16:38 när jag skriver detta! ^-^ *helnöjd*

Nu till dagens dramatik! :o
Jag satt nere vid ps3:an och lirade lite GTA 4 då pappa kom förbi och sa att han skulle ut till Kungsbacka för att handla lite mat. Jag själv kände hur min mage knorrade till och undrade om han skulle ha lunch innan han åkte, för jag tänkte nog ta mig lite att äta nu innan det blir för tätt inpå middagen.
Svaret blev; nej jag ska inte ha någon lunch, men ta du dig något att äta medan jag är borta.
(Wooho) Pappa stänge ytterdörren efter sig och genast började en plan ta form.

Suget efter lite mat ifrån stoppet var enormt!
Eftersom jag vet att pappa tycker man borde laga lunchen med det man har hemma istället för att köpa den så ringde jag min kära moder och kollade om jag kunde lägga ut pengar så länge tills hon kommit hem.
Efter lite om och men så var hon redo att göra som jag hade sagt. Lycklig som jag var slängde jag mig ner i soffan igen och återupptog spelandet för att få ett bra avslut på sessionen, innan jag skulle masa mig ner till stoppet för att införskaffa lite föda.

Cirka 5-10 minuter senare var jag färdig och gick upp för att börja skrapa ihop mina besparingar då plötsligt pappas bil rullade in på vår uppfart! AAAAH! Vad skulle jag ta mig till!?
Det gick alldeles för fort! Hur kunde han möjligtvis redan vara hemma!? Jag gnuggade febrilt mina små hjärnceller men inget verkade hända. Jag kunde ta pengarna, mobilen och en mössa, slänga mig ut genom balkongdörren, klättra ner, ringa pappa och förklara att jag var på väg ner till stoppet? Då kanske han tyckte det var för sent för att stoppa mig?
Nej usch, alldeles för långsökt! Då hör jag dörren öppnas på nedervåningen.

Som en ett tåg som saktar in för en hållplats började min puls sjunka för att stanna vid cirka 0, då jag dog lite inombords när vetskapen om att jag inte skulle få i mig någon smarrig stoppet-lunch sjönk in likt det sätt en giraff sjunker i kvicksand. I min ensamhet hasade jag i mina tofflor till min dator, satte mig ner och drog en djup suck.

Men jag kom precis underfund med att jag  faktistk är så gott som frisk i alla fall. :)
Nu ska jag gå ner och se om mitt demo är färdigt, annars blir det nog till att spela lite piano..
Puss på dig <3


36 dagar kvar..

..och jag är skyldig pappa nästan alla pengar jag äger.. -.-'

Hej på dig!
Trevligt att du kikade förbi här på min på nytt födda blogg. (Vet inte säkert om det ska vara särskrivet eller inte.. men det ser ju bättre ut än pånyttfödda i alla fall..)
Ur resterna ifrån min forna blogg reste sig med stolthet något stort, något vackert, något som doftade pepparkaka; det var en ny blogg, återigen har andan fallit på!

Denna gång väcktes åter den där kliande känslan i fingrarna av inget mindre än en blandning av att ha kikat på kära Sahras blogg och suget efter att få sitta i skenet ifrån några värmeljus med en julmust och några pepparkakor medan man tittar ut på snön som i överflöd har lagt sig på balkongräcket, likt en varmkorv som någon försökt hälla ketchup på med hjälp av en sån där ny "smart förpackning som inte kladdar".



Men ja anyways, den här bloggen har jag tänkt att jag ska försöka skriva i varje dag, även om det kanske bara blir en rad eller två när jag inte är på humör, istället för att vid totalt random tillfällen fylla den med bös.

Fast idag tänker jag inte skriva så fruktansvärt mycket om dagen, då jag har varit sjuk och därför stannat hemma ifrån skolan. Eftersom skapandet av denna blogg i sig har utgjort större delen utav den här dagens intressanta happenings så förstår du säkert hur otroligt roligt jag haft en dag som denna.
Jag hoppas att jag blivit frisk till på torsdag, för då är det någon form av spelning på Allé med bandet, Missing Seasons ( Yeah! \,,/- [0.o ]-\,,/ ), kom dit by the way!
Semi-finalen i RockaFett på lördag också, då ska det bli ownage! Be there or be square!

Nu är det dags för mig att gå och knyta mig, man måste sova för att bli frisk var det någon som sa till mig.. nu när jag tänker efter så var det nog mina föräldrar som sa det de sista 20 gångerna som de ilsket stack in sina huvuden innanför dörren. Nåväl..
God natt på dig <3